miercuri, 19 noiembrie 2008

diverse

Truly a lovely night cu fetele la o ciocolata calda:P, limonada sau ceiut, dupa caz. Am ras, am glumit dar am vorbit si de lucruri de oameni mari si responsablitati. Funny a fost ca Laura a cerut o limonada cu apa plata si miere si...i-au adus limonada(indulcita deja cu zahar), apa plata si miere... ultimele, separat:)) Miruna a fost cumintica, ca de obicei, si a cerut doar o limonada:)) as putea sa zic, ce bine e sa inveti din greselutele inaintasilor, dar ar fi degeaba, ca noi ne-am prins dup'aia de servirea originala a Laurei, so:))..




Intr-o alta ordine de idei, am aflat de la Cabral , despre campania derulata pentru a o ajuta pe Erika, un copil ce sufera de leucemie acuta limfoblastica(suna rau, dar banuiesc ca realitatea e de departe mult mai rea decat un diagnostic spus pe un ton neutru, sau compatimitor, oricum n-ar fi facut nicio diferenta). Mai multe aflati aici. Va fi un eveniment moderat de Cabral , ce ii va avea ca invitati pe: Compania de teatru PassePartout si Dan Puric, Parazitii, Vita de Vie si Habar. Data: 02.12.2008; Locatie: Fabrica; Ora: 19:30; Bilet: 25 lei. E un prilej bun de a face o fapta buna, intr-o seara de marti, la cateva zile de prima sarbatoare de iarna destinata copiilor.
Eu as vrea sa merg si am vorbit si cu alti prieteni:) Chiar daca momentan nu putem dona mii de euro, 25 de lei nu e un pret urias..

Voi veniti?:)

5 comentarii:

  1. pisi ai cumparat biletele? sa facem plata prin virament bancar sau cash la o limonada si o apa plata si o butelcuta de miere?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. hai bah pisi, credeam ca te simti generoasa saptamana asta:))) daca nu, ma sacrific, ce sa fac?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. of corz pisi, tu d c crezi k mi-a adus 3 instead of 1?:P sa fie fatza de vina?:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Vita de Vie ? Count me in. Ultimul album , Egon a fost si este nelipsit de pe mp3-player, e foarte foarte foarte..foarte misto.
    Parazitii? ..Been there, done that..for old time's sake..sa fie a 5-a sau a 6-a oara ?

    RăspundețiȘtergere