duminică, 23 noiembrie 2008

Ineptia ineptiilor..

..o gasim pe Kudika. De ceva vreme ma abtin sa vorbesc despre asta, pentru ca nu stii cine-i prieten cu cine si pe principiul "dai in mine, dai in gogu", mai bine taci decat sa-ti rozi finut unghiutele later. Boon, rabdare, rabdare, tutun, tutun, da' pana cand?..paaaai:D pana azi,:D ca doar ce am mai primit ceva in mail. Bine, io ma abonasem la newsletter-ul lor atunci cand au lansat site-ul, nestiind, evident, exact cu ce se mananca (de fapt, cu ce-ti mananca timpul).
Azi vad asta:

..respir, ma tavalesc de ras, iarasi respir, rad si-o coc, clar post:)), nu se mai poatee.. Totusi, ceva, a se citi "cineva" aka ala mic si cu cornite ma indeamna sa deschid mailu. Ce vad? Asta:


..adica un extrem de stupid subiect pe forum. Deci haideti sa dezbatem: In ce masura credeti ca hormonii ne influenteaza activitatea pe Kudika? =)) Bine, bine. Se stie ca femeile care sufera de sindrom premenstrual sunt mult mai irascibile. Atat de irascibile incat in cazul unui omor(dupa o cearta cu iubitul,o femeie s-a urcat la volan, l-a luat pe capota si l-a lipit de un stalp de iluminat), petrecut in Marea Britanie, Curtea a admis reincadrarea faptei, si prin urmare admiterea cererii de eliberare conditionata, pentru ca s-a retinut faptul ca femeia a suferit temporar o diminuare a discernamantului produs de un PMS extrem. Mai multe aflati aici.

Si la romani pruncuciderea se presupune ca se datoreaza, in parte, tot unui dezechilibru hormonal. Astfel art.177 Cod Penal spune:" Pruncuciderea. Uciderea copilului nou-nascut, savarsita imediat dupa nasterede catre mama aflata intr-o stare de tulburare pricinuita de nastere, se pedepseste cu inchisoare de la 2-7ani."
Deci e clar, women have issues, temporary issues, dar totusi, atat de afectate or fi incat sa le afecteze activitatea pe Kudika?! Sa fie oare altceva afectat la forumistele de pe site-u pricina? i do wonder:-? my lucky guess e ca asta n-ar tine de endocrin, ci de neuro, da' mai stii?:)

Cazul 2 de ineptie crasa de la aceeasi sursa:

IQ test. Nu,:)) doar test:




"Ce hobby ti se potriveste?" te-ai astepta la un rezultat simplu: Tenis, inot, baschet, scrima, ping-pong, saritura-n groapa, orice, da' nu sa ti se abereze frumos argumentat si orice denumire de hobby sa fie frumoasa, sublima, dar sa lipseasca cu desavarsire. Da' nah, daca te apuci sa faci un quiz acolo, se pare ca ti-o meriti, asa cum mi-am luat-o si eu cand frumos mi-a rasarit urmatoarea pagina:

Eh, hai nu pe bune! Nu-i asa ca nu va asteptati la asta?:))=)):))
..si nu ma refer la faptu ca oricu' nu concorda cu realitatea, ci... Unde-i hobby-u fratilor? L-a-nghitzit vreun pop-up?:D da..da! cre ca-si face siesta de veci la fel ca si prealuminata minte ce-o fi creat testu':D

2 comentarii:

  1. tu nu esti normala, ma jur! si eu sunt abonata, acum ca zici...stau si ma intreb OARE DE CE?!?!?!? pentru un click in plus..la check mail si delete ulterior . hmmm

    RăspundețiȘtergere
  2. da, da' click-u ala uneori iti rezerva o portie zdravana de ras:)) asa ca..delete, delete, da' sa exersam zdravan si partea cu "hahaaa-u" intai:P

    RăspundețiȘtergere