luni, 10 noiembrie 2008

Atentie, franez fara motiv!




..asta era scris pe spatele unei cisterne, pe drum inspre Slobozia. Respect, dom'le! Sofer sincer:) Macar stii la ce sa te astepti.




Si mai e o chestie faina: mai sunt unii care isi afiseaza numele pe tablite ca placutele de inmatriculare:) ..cum am mai zis: Bine ca stii pe cin' sa-njuri:D




App, doar ce am reushit sa pierd 20 de lei:( am uitat restul pe tejghea. M-am intors frumusel la tanti, care imi spuse cu o privire galesa: " Domnisoara, stati linistita ca daca ii gaseam, vi-i dadeam, ce Dumnezeu!".. Right!:D

Un comentariu:

  1. Nu este singurul ce poarta asemenea avertisment, intr-un fel e bine ca te averizeaza fiind un mastodont pe strada nu totdeauna vezi ce se intampla in fata lui si poti fi luat prin surprindere chiar si de o franare cu motiv daca nu pastrezi distanta corecta, e o modalitate prin care te avertizeaza sa pastrezi distanta.
    Partea proasta este ca exista inconstienti ce franeaza fara avertisment si fara niciun motiv intemeiat, eu am patit-o, nu l-am atins in schimb un sarman cu o Dacie 1300 ce era in spatele meu nu a mai reusit sa se opreasca la timp si ne-am pocnit.

    RăspundețiȘtergere