joi, 5 februarie 2009

New in Town


..saaaau "Nou-venita in oras" asa cum apare pe afisele de la cinema. Aseara eram destul de sceptica atunci cand am vazut pe cinemagia ce era scris la sinopsis, povestea mi s-a parut atunci, fumata, fumata si iar fumata..oh stai! am ajuns la filtru:) dar nu! La CinemaPRO era nebunie, probabil si pentru ca era seara de orange film. Din pacate nu mi-a iesit ce mi-am propus, asa ca promit sa ma revansez la o portie de popcorn cu caramel, se aude Blondele?:P

Filmule foarte fain, am ras cu lacrimi la cateva scene iar la una publicul chiar a aplaudat, gest ce mi-a venit si mie instinctiv, dar m-am oprit. Probabil este supremul elogiu, in orice caz, scena a fost fantastica:))"Yes, i'm ooook!.." se aude dupa fiecare patanie a d-rei Lucy, care arata absolut incredibil, nowhere near miss Jones:) Actiunea e plasata intre Minnesota si Miami, filmarile au avut insa loc in Canada, Manitoba, Winnipeg. Cel putin in film i-a cam dardait tartita stimabilei:)) Un articol misto despre conditiile de la filmari, in care se mentioneaza si Romania, gasiti aici. Asaaa..comedia romantica nu musteste chiar deloc de dulcegarii, e un joc mic de-a soarecele si pisica, cu happy-end bineinteles. Mereu am zis sus si tare ca reactia salii face toti banii, asa ca incercati sa nu-l downloadati si sa mergeti la cinema:) Trailer-ul insa nu are nici in clin, nici in maneca, cu filmul, iar unele scene cred ca au fost scoase la montaj, caci ochisorii mei de vultur au scapat asemenea detalii:D O parere sentimentalo-blonda: pantofii Louboutin m-au cucerit mai ceva ca pleiada de sagetele a lui Cupidon cu tot cu arc:))

AhA!! apropos de ala mic si nemernic cu aripioare, cei de hmultiplex ameninta ca s-au pus pe lipit. Pentru curajosi exista si un link, aici:P


Voi ati vazut filmu, v-a placut? La ce filme ati mai fost in ultima vreme?


6 comentarii:

  1. Mi-ar place sa mai merg la un film 3D? cand mergem?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand se aduna lumea, cu cea mai mare placere:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sorin, fii si tu mai precis, au nu stii ca subiectele incluse lasa loc de interpretari. Si intotdeauna e bine ca lucrurile sa fie clare de la inceput ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Carantina" ("Quarantine"). E parțial de groază, dar nu exagerat sau scârbos mai bine zis. Cumva în genul filmelor lui Hitchcock.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian - buhuhuuu...sunteti adeptul filmelor de gen?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @BabyRacy: nu sunt fanul acestor filme. Era singurul film mai bunicel pe care puteam să-l văd la ora aia la Mall. Din descriere părea să fie mai degrabă de acțiune, decât de groază și cum prietena cu care eram n-a protestat, am fost la ăsta. Niciunul din noi n-a regretat, deși ea l-a cam văzut cu frica-n sân. După ce s-a terminat glumeam spunând că e un film bun pentru că te face să uiți de grijile cotidiene :-))

    P.S.: Apropo de soluția ta pentru partaj, ce te faci dacă prietenul cu firma divorțează înaintea ta? :-)

    RăspundețiȘtergere