marți, 20 ianuarie 2009

Leapsa de Lume Buna


Cu aburii de cafea propagandu-se prin simturi dau la Simona de un articol lung, lung, lung (ok, exagerez:) ) prilej cu care aflu vreo 99 de chestii despre domnia sa, ..au fost cam 86, dar sunt sigura ca va avea grija sa ni le zica si pe restul, doar o leapsa se face cu simtul raspunderii, nu? Ca un bun samaritean, ca apoi dar din dar se face rai, a avut grija sa dea si la alte smerite capete, mai departe, alta leapsaaa.... Si uite-asa, volens nolens, am intrat intr-o Lume Buna si m-am pus constiincios pe soptit:)), chit ca nimic de interes general, dar hey! Good news travels fast:)) bine la romani e viceversa dar azi suntem zen:))

Proiectul mi se pare cel putin simpatic, e mai degraba un exercitiu de vointa si de a lucra cu tine insuti sa vezi partea plina a paharului si asta intr-un cadru organizat. Desi ideea de a face asta intr-un cadru ar tinde sa cenzureze un pic continutul datorita format-ului standard de completat pana la urma it's just another means of letting the world know:)

Positive thinking attracts good kharma:) App, Simona cum stam azi cu energiile?:))..te simt..:))

Leapsa de da mai departe Blondelor:P

5 comentarii:

  1. ohooo draga. stiu ca ma simti tu deoarece intre noi s-a legat asa, o chestie pe care nu pot sa o definesc, de am devenit... dependente sa spunem... stiu ca ai nevoie de mine! ;)

    nu stam prea bine cu energiile. mai sunt 4 ore pana la examen :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona săraca de-abia a nimerit sala de examen :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare unde ai pasat mai departe leapsa :D

    RăspundețiȘtergere