marți, 13 ianuarie 2009

The Golden Globes


Presa a luat-o razna scriind despre Globurile de Aur sau The Golden Globes, caci cea din urma denumire este cea mai uzitata. Bineinteles, ca un eveniment glam, cu o densitate aproape sufocanta de celebritati pe metru patrat si cu o defilare fashion demna de a-i fura privirea si celei mai slab purtatoare de estrogen si progestereon, a facut gagicile sa simta ca au atins Nirvana. Suficiente motive ca micutele progenituri cu aspiratii inalte sa sara vesele in pat ca vor si ele, sau mimozele extaziate sa isi innoade lacrimile in barba dupa asemenea trairi intense.

Pana la urma si la coada, putini stiu ca prima editie a The Golden Globes s-a tinut in ianuarie 1944 la Studiourile 20th Century Fox din Los Angeles. Premiile sunt acordate de Asociatia Straina de Presa Hollywood(HFPA) , fondata in 1943 de catre un jurnalist corespondent la ziarul Daily Mail (UK). In fiecare an, peste 90 de jurnalisti ce traiesc la Hollywood, dar au legatura cu media din afara Statelor Unite jurizeaza filmele sau produsele de televiziune (da, Globul de Aur se acorda atat pentru cinema, cat si pentru televiziune) incepand cu data de 1 octombrie a anului anterior. Peste 160 de televiziuni din intreaga lume transmit live evenimentul, ceremonia fiind detronata ca audienta doar de Premiile Oscar si Premiile Grammy.

Editia din acest an, a reusit performanta de a avea 50 de vedete in rol de prezentatori, printre acestia numarandu-se: Drew Barrymore, Sean Combs (P. Diddy), Eva Mendes, Dustin Hoffman, Salma Hayek, Patrick Dempsey, Johnny Depp, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Sting, Cameron Diaz, Martin Scorsese, Demi Moore si multi, multi altii.

Preferata mea la capitolul outfit a fost, by far, Eva Mendes, intr-o creatie Dior accesorizata cu bijuterii Van Cleef and Arpels - colectia privata. Cerceii lui Anne Hathaway, creatie Van Cleef and Arpels, again, m-au dat pe spate, la fel ca si Christina Applegate si Amy Adams ce purtau bijuterii semnate Lorraine Schwartz, dar si rochia Dior Haute Couture a lui Drew Barrymore, creata special pentru ea de catre John Galliano.

Puteti vedea atat topul 25 al celor mai bine imbracate vedete feminine, precum si top 15 prezente masculine pe site-ul revistei People .

Hehe..descoperira de whizkid while searchin, a fost denumirea englezeasca pentru "cioc" - "goatee" - (evident de la "goat"-engl. capra) hihi. Mr Pitt has ey goatee =)). De abia astept sa rad cu lacrimi la topurile bine/prost imbracate a revistelor de douzine, concerning the event, ca daca cei de la Pro au inceput deja sa dea startul la sportul romanesc de dat cu stangul in dreptul (au clasat-o pe Beyonce la badly dressed, pe cand topurile publicatiilor internationale zic altceva ). What's next, baby? :))

Enjoy, my friends!

image source

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu