sâmbătă, 17 aprilie 2010

Self extensions



Daca spuneam "extensii ale eului" deja vedeam mese plonde prinse cu scai de "literar". Ma refer la acele lucruri care simtim ca ne definesc dincolo de orice, cu care rezonam dincolo de comunicarea standard. Sunt lucrurile pe care le tii sub cheita, ca tabletele de ciocolata primite din strainezia cand eram mici:)

Exista o melodie, adesea folosita in dansul de Rumba, cu care eu ma identific mai presus de versuri. E melodia cu care rezonez desi nu ii inteleg toate cuvintele si pe care n-as vrea sa mi-o traduc using Google translator. E pasiunea intrinseca a unui cantec, a unui timbru vocal, a unui ritm. Acum cuvintele ar risca decat sa dezamageasca, pentru as trece in sfera lui "gandesc".


Asculta mai multe audio Muzica

Despre istoria diferitelor stiluri de dans, pasi de baza si nu numai, aflati aici.

Mi-a placut nespus articolul Mirunei. Lumina inseamna suflul sfant pus de divinitate in om, iar in baza liberului arbitru si a plajei de optiuni fiecare imbraca o alta culoare. Asa ca mi-ar placea intr-un idealism de sambata dimineata sa ma gandesc la suflete pereche drept complementar cromatice:)) Ne reducem la 21grame. Atat catareste sufletul, prin diferenta greutatii corporale a unei persoane dinainte si dupa momentul mortii. Explicatia este in perfecta concordanta cu stiintele exacte. Este volumul aerului ce se afla in permanenta in plamani de la prima suflare din maternitate. Iar cum aerul are o o greutate proprie, sufletul se traduce in 21de grame distincte:)

Iar pe principiul "orice persoana are un patrimoniu", cu totii avem 21 grame de suflet, dar nu in acelasi volum:D

Voi cu ce va identificati mai presus de cuvinte? Cu o cafea neagra bauta pe-un leagan la-nceput de vara? Cu vreun citat ce a luminat mintile a prea putini? cu ce?:) va cam ascult:)

img.source



5 comentarii:

  1. Minunat.
    Nu am ce completa. Am doar ce imi dori.

    Te pup cu mult drag. Tare ma bucur ca te-am cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua
    Ati fi interesat de un schumb de linkuri cu site-ul www.filmesubtitrate.info? Astept un e-mail de la dumneavoastra la filmesubtitrate.info@gmail.com
    O zi buna,
    Stefan

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere