duminică, 21 februarie 2010

Remove Tag


Suntem in Tara lui Remove Tag. Cand ti-e lumea mai draga si viteza la net mai buna te trezesti ca te suna cate o prietena spunandu-ti discret ca nu vrea sa fie vazuta la nu stiu ce eveniment pentru ca iubitul stia ca fix atunci se asuda din greu la orele de master sau aerobic, irelevant.. Iar cand vrei sa tag-ui pe cineva vezi ca the tag had already been removed, ca vorb'aia hotul neprins e negustor cinstit.


Asculta mai multe audio Muzica

Timpul sfideaza orice lege a fizicii, pe nimeni nu mai intereseaza nici de The Big Bang, nici de vreo solutie viabila pentru teleportare. De ce am face asta cand putem fi simultan in mai multe locuri, desigur, trup si suflet. Inutil. Suntem in tara in care meeting-urile se prelungesc in pat si nu numai ele. Ce-i drept, nu intotdeauna prelungirile rezista. In pat. Telefoanele sunt pline de apeluri in asteptare. Uneori au uitat sa sune. The silent lamb syndrome. E un principiu deosebit de sanatos cel putin pentru armonia din familie.

Suntem in tara in care conferintele profesionale reprezinta preambulul verighetelor amestecate pe noptiera, dar de modele diferite. Exchange-urile de idei n-au fost nicicand mai refreshing.

Intrevad ideea celui mai profitabil business in toata societatea asta ce traieste a posteriori unui termen de garantie expirat al raspunderii sau constiintei de sine, o firma de alibi. Vazusem asta prin CSI New York, daca nu ma insel. De-ar fi legal.. Uneori ma intreb daca si-ar mai avea rostul si-o astfel de afacere, tind sa cred pentru cei mai putin antrenati dintre noi. Sau poate de aceea ne stergem pe picioare cand intram intr-o casa si ne agatam haina propriei istorii in cuier. Sigur nu se va murdari niciodata de praf.

Problema-i ca nu tara e de vina.. Tot haina aceea o vei imbraca la iesire.
img. source

3 comentarii:

  1. Te inteleg foarte bine. Si eu am zis unora sa nu dea pe twitter ca sunt si eu in unele locuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare de cate ori te-am certat ca scrii atat de rar? Adu-mi aminte sa o fac mai des.

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim - nu prea-ti asumi tu chestii:D;

    @copila blonda - hihi, de-ar avea efect:P..

    RăspundețiȘtergere