duminică, 14 februarie 2010

Valentine's Day


Uite-asa din Valentine's in Valentine's, din Craciun in Craciun si din factura in factura vezi cum se scurge timpul. Desigur facturilor nu le sunt dedicate targuri de profil, suveniruri "plateste-ma:)" sau ori alta dragalasenie de sezon varata pe vreo taraba. N-ar prezenta interes, dat fiind ca vrei sa scapi mai repede de ea si avand certitudinea ca urmatoarea oricum va sosi cand ti-e lumea mai draga:).

In generala ne trimiteam in clasa felicitari sub forma de inimioara intre noi. Era un preambul al martisorului, deoarece in general numarul crestea direct proportional cu volumul pipotei multumite de sine. Apoi, tind sa cred in penumbrele regasirii de sine, am imprimat si tricouri cu Love Love Love. Sau poate pentru ca era la moda. Acum e clar la categoria "asa nu", pentru ca e un evident si material obstacol in calea memoriei selective, iar cand iti vezi ca boul mutrita ta si a nefericitului pe vreun tricou, incadrat, desigur, intr-o inima pe marimea lipsei de luciditate, serios ca nu prea te-ajuta:) Dar nici asta n-a oprit apa sa curga pe Dunare:))

Oricat de tzantzos ti-e pasul, sa fim noi sanatosi, cate nopti cu ochii blegiti la luna n-au trecut imagind lumanarele si petale de trandafir, pe pat, sub pat, pe spate.. La un moment dat obisnuindu-ni-se retina cu asta reverie, sau cu absenta ei, am decretat ca ne-am maturizat. Ca deh, e mult mai confortabil sa excluzi asta din lista asteptarilor si sa le bagi la Interzise/Imorale/Ilegale. Nu se incadreaza? Nu'i nimic, le bagam noi:))

Acu serios, ce poti face de Valentine's Day? Mie orice plan de 2=dor de duca. In 2. E sentimentul ala de echipa imbatabila, de ti-e fix indiferent ca te trezeste rasaritul de soare la mare sau ca-ti ingheata fundul in izmene pe Dumnezeu stie ce coclauri:P De ce nu e Valentine's Day vara? as gasi atatea solutii ferite de clisee comerciale dar nu si de scoici sau alge cum nici nu va puteti inchipui. sau poate mi-e prea lene sa gasesc solutii la sarbatoarea de februarie. Vara sigur nu si-ar mai gasi justificarea vreu plus king size, al carui rost nu-l vad ca nici nu respira si nici nu tine in brate, dar sigur aduna praf si cultiva ceva acarieni:P Vara, cand piele pe piele mai ceva ca se topeste undeva la limita dintre caramel si ciocolata.

Propun sa sarbatorim Valentine's Day vara. Va invit sa va alegeti your own Valentine's Day:X Cand ar fi? De ce? a mea ar fi cu siguranta ingropata in mult nisip..

img. source
Spaţiere de la stânga la dreapta

Un comentariu: