sâmbătă, 14 martie 2009

Roblogfest 2009

Aseara ne-am intalnit, iarasi, cu mic, cu mare in fabrica, de data aceasta pentru decernarea premiilor Roblogfest. A fost un eveniment foarte placut pentru socializare si m-am bucurat ca am putut vorbi mai mult cu Corina. Mare mai e blogosfera asta la cata lume a fost in Fabrica:P Eu am mers un pic pe carari neumblate pana sa nimeresc la destinatie, noroc cu rabdarea Ligiei:P Blonda favorita a fost prezenta cu a ei rochita:P, la fel si the fashion ladies - Diana Bobar si R.R.:) M-am bucurat sa-i revad pe Etherfast, Raluca si Ciops cu prietena sa, my laser entities:)) Hoinaru, Simona si Lucian au spus si ei "prezent" inclusiv la apelul culinar de dupa decernarea premiilor. Vesnic recunoscatoare!:)) Desigur, nu puteau lipsi Bobby, Zoso, Buddha, eCostin, sau Andrei Rosca - cei cu sange albastru-online:)) Mi-era foarte dor sa imi revad colegii de liceu, chiulit in pauze si lenevit la soare in curtea scolii - Minxiee si aBogdan. Au mai fost prezenti: OliX, Sorin, Dan Dumitrescu, MJ, Sorin Tudor, fotogenicul Marius Tudor:), Adrian Soare(felicitari!), Psaico, Nihasa, Gogu Kaizer, Pyuric & co., mandrul viitor tatic - Artistu, Ciupercutza (pe care ma bucur in sfarsit ca am vazut-o), familia Cristea, Cabral, Mihai Irinel si Ahilosu:) alaturi de multi, multi altii.

Cei de la Hi-Q au cantat, au sarit, au facut atmosfera. O initiativa buna ce se pare ca s-a concretizat frumos a apartinut lui Piticu si a sa Innocente:) M-am bucurat ca prin oamenii potriviti la momentul potrivit si un strop mare de vointa, vor avea de beneficiat niste copii. A fost un gest frumos si discret:)

Au fost oameni pe care ii admir dar cu care nu am avut curajul sa socializez pana acum. Sunt convinsa insa ca vor mai fi ocazii.

Va doresc un weekend insorit dupa o saptamana lunga:)

Mai multe poze, aici.

6 comentarii:

  1. Noi trebuie sa mai exersam la a face fotografii impreuna. Incet incet poate reusim si noi sa scoatem cateva pentru coperti de reviste:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar a fost super fun. Ne vedem la urmatorul Laser Tag?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru feşăn-opinion. Ce era sa zici si tu, mai ales ca ai contribuit la "outfit" :p

    RăspundețiȘtergere
  4. @sorin - poate vorbim cu R.R. pt coperta aia de revista:))

    @Mihai Irinel - suna bine:P rosu sau verde?;;)

    @Copila Blonda - pisi, outstanding as ever:P

    RăspundețiȘtergere
  5. io nu fotogenic, me monkey

    RăspundețiȘtergere