luni, 2 martie 2009

Doroftei Pub


Sambata seara am fost la Ploiesti la invitatia unui prieten. Drumul a fost bun, inmuiat din plin cu blagosloveli unele rostite, altele doar gandite, dar niciunele bune de-nghitit in post:D pentru ca nu-mi dadeam seama daca ma aflam in localitate sau in afara, iar radaru imi sufla rece in numar, pardon! ceafa:D


Easy does it, mai ales ca destinatia a meritat din plin - "Doroftei Pub". Un sportpub ce s-a deschis la 18 aug. 2006, ca urmare a unui parteneriat intre Bergenbier si campionul mondial la WBA, Leonard Doroftei. Galbenul si tonurile calde, alaturi de muzica buna, mobilierul din lemn masiv dau un aer primitor si familial. Chiar daca pasesti pentru prima data, nu vei simti eticheta de outsider bine cusuta de buzunarul de la jeans. Trofeele troneaza deasupra barului, un sac de box te asteapta dupa colt, articolele de ziar iesite de sub tipar isi gasesc aici o viata prelungita de muzeu. Plasmele intregesc conceptul de sport bar, destinat consumului de bere si sport. Locul pare insa a avea energia sa si isi dezvolta propria personalitate prin detaliile sportive, chit ca alcoolul si disciplina din sport par a se exclude atunci cand optezi pentru performanta. Aici realizezi intr-o prea mica masura, activitatea si rezultatele multiplului campion pugilist, obiectele de decor relevand discret instrumentele de proba ale unei activitati sportive stralucite. Meniul e bogat iar preturile mediile. "Doroftei Pub" merita sa ii calcati pragul macar o data, pentru ca sunt sigura ca veti pleca de acolo imbogatiti cu povesti, cu atingerea echipamentelor autentice de box sau privirea scaldata in luciul metalic al atator cupe si nu doar cu gustul altei halbe de bere. Si inca un pont: Piata Unirii, nr.4:)

Voi ati fost? V-a placut?

9 comentarii:

  1. Am fost acum cateva luni cand am fost in vizita la un prieten in Ploiesti. Mi-a placut si ca preturi si ca servire, dar si ca local in sine.
    L-am vazut chiar si pe Doroftei pe-acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Etherfast - uite cine a fost norocos:) poate facem o iesire in gasca intr-un weekend:) suna bine la urechiusele domniei vs?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. pt postul asta meriti o masa din partea casei

    RăspundețiȘtergere
  4. @Copila Blonda - sa te-auda cine trebuie:-? sa bagun link?:))

    RăspundețiȘtergere
  5. sa ma anuntati si pe mine cand mergeti. Mi-ar place:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dap e orasul meu natal si nu puteam sa ratez un astfel de local. Doroftei vine pe acolo destul de des sa-si primeasca "oaspetii" si sa dea autografe:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lookingatnimphs - hehe, uite cine l-a vazut pe domn in carne si oase;;) ce locuri faine ne mai poti recomanda din ploiesti?:)

    RăspundețiȘtergere