duminică, 8 februarie 2009

La Mol

Vad ca Doamne-Doamne respecta cu sfintenie traditia de famillie, daca speli masina a doua zi sigur ploua:)).. Aseara lovita de spiritul practic si cu o deosebita dragoste fata de un anumit vehicul cu tractiune mecanica:)) dupa ce domnul Hoinaru a fost extrem de amabil sa ma consilieze din experienta domniei sale, am ajuns pe premiza "drumul cel mai scurt e cel stiut" tot la benzinaria Mol:) Coada la spalatorie era destul de intimidanta la amurg...nu si pentru blonde:)) Romanica m-a primit cu mainile deschise yet again:P Am fost sa platesc la casa, desi eram a 5-a masina asezata cumintel in sir indian gata de clabuceala. Doamna de la casa:" stiti, nu platiti acum, veniti cand a intrat masina din fata dvs la spalat.."..sprancenele mi s-au refugiat ascendent pe frunte intr-un gest relaxat de mirare, dar amenintator de ridant:)...la care doamna a continuat:"se mai intample sa se blocheze si atunci nu va pot anula bonul sa va dau banii inapoi..."...qiul asea..
Sirul a mers repede, mai ales cu un Ciao! cocotat in brate (bine ca nu citeste tata blogul:))..nu tabloide, nu manele..poate Magazin Istoric sau National Geographic:)) ceea ce nu mi-a prins rau:P). Cutuma de aceasta data a fost everybody in...in the car while washing...as in "Help!..i'm trapped! Help!", iar unde-i lege nu-i tocmeala:) asa ca am inghitit in sec, am inaintat timid pana am vazut STOP, ca doar nu era sa sed ditamai pupaza in espectativa:D Si-a-nceput! e un sentiment tare ciudat din gama do not try this at home, mi-a fost frica recunosc, am inceput sa lucrez cu mine, as in nu-s in Spargatorul de nuci, caroserii uateva:) easy does it. Sunetele sunt buhuhuu si ma gandeam crestineste ca daca reglezi alea aiurea poti sa-i citesti usor stalpii unui nefericit:D Dar, totul a decurs ok and i lived to tell the story! :)) stropii la uscare fug disperati in toate directie haituiti de jetul de aer cald..oh you make my heart melt;;)
Daca aveti chef de senzatii altfel si nu sunteti claustrofobi, va invit cu placere:D ( >:) )
Voi ce preferati: o spalatorie automata (rapida, 0 bacsis, dar raman urme si stropi, iar daca-s periile uzate, ti-o pot zgaria) sau o spalatorie manuala (mai scumpa, tipping, dar poti face interiorul si esti sigur ca ti-o bibilesc mai ales daca deja s-au acomodat cu prezenta ta mirifica oarecum frecventa in sediul si buzunarele lor)?

5 comentarii:

  1. Spalatul manual. Ce face omul cu mana lui se cheama lucru manual. Deci da...e mai ok manualul.

    Spalatoria automata e buna daca vrei sa scapi repede si sa mai dai jos din murdarie

    RăspundețiȘtergere
  2. I'm a bit old-fachioned si mereu optez pentru spalatoria clasica. Mi se pare ca mita e o chestie genial inventata si poate motiva ingrozitor de mult (sau nu) munca unui om. Ce-i drept, spalatoriile manuale din Buc sunt destul de piperate (ultima data am dat vreo 70 de lei, ca m-au aburit ca trebuia si degresata si nu mai stiu ce) si am asitat la o faza foarte "simpatica": un preot da bacsis 10 lei si tipul vine la el..."haide mai, parinte, la cati bani iei tu la o inmormantare, mie doar atata imi dai?!". Deci pretul se face in functei de om! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @sorin - ahahha, ce-mi place gandirea traditional-sanatoasa uneori:))

    @Andreea - ohoho chiar ca destl de condimentat. La braila n-am sarit niciodata de 40 ron cu tot cu polish, si bacsis. Hehe! deci fara sutana la spalatorie, am inteles!:) ps: Welcome pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o spalatorie in cartier. Acolo se "coafeaza" masinuta mea. Este spalata cu grija si bibilita, de parca ar fi masina lor. Mereu am senzatia aia de "mi-e rusine sa calc in asa masina curata", incat imi vine sa ma descalt :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dojo - masinuta ta cred ca e foarte fericita, cel putin stapanul asa pare:) cat despre descaltat, ia-ti presulete cu "welcome" cand e nice and shiny, sunt sigura ca nu se supara:P

    RăspundețiȘtergere