marți, 22 iunie 2010

Petale

As vrea sa-mi scrijelesc undeva dezamagirea de OM si oameni. Mi-as ascunde-o sub piele ca sufletul sa isi ia timp in a-si fauri anticorpii. Si as mai incrusta-o in scoarta unui fag tanar, lang-o cadere de ape, pentru ca natura iarta. Iar cu fiecare an asezat inelar pe trunchiul sau, ar fi tot mai departe de esenta. Privirea erodata pe colturile mintii tale imi aseaza revolta la limita estomparii. stiu ca sunt oameni si oameni si-as vrea sa pot discerne dincolo de vicii, fara pretul unei dependente de suferinta al primei femei ce si-a iubit calaul.
Compromisul prea putin cicatrizat al cunoasterii tale, si-ale tale, aridizeaza orice palma de lut cat de fertil. Uneori e mult pana la prima ploaie ca izvorul sa-nceapa din nou sa curga..

7 comentarii:

  1. No emergency pisi, pe principiul si de la altii adunate:D

    RăspundețiȘtergere
  2. fosta dna doctor23 iunie 2010 la 23:18

    din pacate, sindromul shtokolm isi spune des si patimas cuvantul...si ce e mai grav e faptul k nu avem puterea sa ne facem ca nu'l auzim...devenim dependenti de suferinta, chiar daca nu ne dorim, o aragem...
    ZEN, it's time 4 u my love!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca bine si filozofic grai "fosta dna doctor" de-a pururi pedelista:)) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. asta cu doctorimea si domnia e ca vorba aia: once you go black, you never come back!
    Si chiar daca uneori e neplacut (si in metafora, si in cazul cu pricina), tot avem senzatia ca e un cerc vicios.
    Dar se poate rupe necazul. Butonul se numeste RESET! Iar de cele mai multe ori, inainte sa-l apesi, tre' sa dai click pe "end program".

    ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-as scrijeli undeva asta, ba chiar mi-as implanta-o adanc in creier, ca sa fiu constienta de ea in fiecare zi. Insa important ar fi sa nu uitam sa gandim pozitiv pentru a nu ne face singuri rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dezamagirea de oameni provine din neputinta noastra de a ii accepta asa cum sunt. Asta presupune "iubeste-ti aproapele".
    Daca te-ai amagit in privinta ceva /cuiva - este vina ta: tu singur te-ai amagit si ai luat de bune propriile vise ;)

    PS: frumoasa compozitie...

    RăspundețiȘtergere