marți, 7 aprilie 2009

Civilizatie. Cora.

Doar ce am aterizat din minunatul hypermarket cu hiposervicii.. Ma dusesem pt 3 prostii, cand mi-au furat privirea niste sandalute cu talpa de funie impletita, din acelea de mers la plaja, stiti voi, cu botul ca un macrame.. Nu era sezonul, dar erau dragute si mai avusesem in genul acela... cand am fost mica, aduse de tata dintr-o delegatie. Deci sentimentalul fu atins:P Am luat bucuroasa o pereche, cu 41 oglindindu-mi-se pe retina. Ajung la standul de probe, o vad pe tanti nelamurita, ii arat perechea si aud:
"Imi pare rau, nu va pot da voie sa intrati cu acelea.."

?..ceiiiim?.."pai as dori sa le probez"..

"Nu aici, la raion", zise tanti scurt.

blink- blink "Deci trebuie sa ma descalt in mijlocul magazinului?..."

..tanti tacu, oricum nu as mai fi auzit-o pentru ca deja eram pe drum sa las sandalutele la raion pentru ca mi se taiase tot cheful. Mie mi se pare umilire sa te puna sa te descalti in vazul tuturor, printre 15 rafturi cu haine si nu intr-un spatiu special amenajat. Nici macar nu e romanism, retailerul e strain, deci politica ar trebui sa fie aceeasi peste tot, si totusi...

Voua vi se pare normal?


4 comentarii:

  1. Se cheama fite ce vrei tu acilea... Ce sa zic... Auzi la ea...
    De ce ma rog e injosire si umilire sa te descalti? Ai cumva sosete rupte sau care put?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Fritz - Bine ai venit, draga, pe blog:) Nu, nu ma refeream la modul asta, dar nu ai un spatiu, un scaun, un loc sa iti tii poseta sau altceva. Si intr-un magazin de pantofi faci cam acelasi lucru, dar destinatia lui aceea e. Si e amenajat corespunzator.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca nu e scaun suna ca dracu'... pana si Al Bundy avea scaune in magazinul lui :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @McGogoo - hahaha:)) daca nu e scaun suna shitty in orice situatie:P

    RăspundețiȘtergere