vineri, 6 noiembrie 2009

Picuri si ceata


Un ghem de lumanari palpaie desirat pe marginea cazii. Ceata se lipeste complice de geamul patrat. Ascunde picurii ce ratacesc peste trupurile noastre. In nuante aramii de apus si textura de pralina iti cufunzi degetele ca intr-un bulgare de paine in coapse aplicand un timbru sec. Suvoiul de apa aluneca de-a lungul spatelui, rasfrangandu-se cu nesat intr-o cascada de pacat. Respiratia-mi sacadata iti imbraca fugitiv clavicula. Doar aburii se mai ridica sa discearna..


img. source

miercuri, 4 noiembrie 2009

La Cronica Carcotasilor

..o saptamana mai tarziu:)) Doar a trebuit sa las la decantat si asezat aromele extrase din noua experienta. Martea trecuta gasca de twitteristi s-a adunat la ciripit cu spor in studiourile de la Prima. Si-a ciripit atat de bine incat mi-a soptit o pasarica, ca lui Huidu i-a placut de noi si s-ar putea sa mai lasam suvenir vreo 2 fulgi si cu alta ocazie pe'acolo. Il capo di tutti capi pentru aceasta actiune in forta fu domnul Olix.

Cum spunea si Pandutzu, am fost surprinsa cat de uns a mers totul, decat 2 duble, iar noi deja ne miram ca s-a terminat filmarea. Cred ca show-ul live ar fi un real succes! Din (mi-e incert) ce-am fost, pentru 2 ore am ajuns cu siguranta aplaudaci. Ne-am luat rolul in serios, doar nu vroiam sa suparam famiglia, si sa nu mai ciripim again:)) Atmosfera destinsa, rasete de la Gainusa la cameramani si blonde. Cornitele mele au tresarit de placere:)

Pozele sunt via Olix.

Va invit la carcotit!